20. april – Personalisme og livslære

Mandag den 20. april 2015, kl. 19-22 på Café Knud:

Personalisme og livslære

Først vil Mathias Schwartz Kirkegaard fortælle om den idépolitiske tænketank Cura, som bygger på personalismens tre søjler: værdighed, engagement og relationer, som pejlemærker for fremtidens samfund og samudvikling. Mathias vil også fortælle om ledelse i denne sammenhæng.

Mathias er bestyrelsesmedlem i Cura, cand.scient.pol. og underviser på Frederiksborg Gymnasium. Se mere på: mathiaskirkegaard.com.

Mathias Scwartz Kirkegaard

Derefter vil Karen Lumholt, der gennem mange år beskæftiget sig professionelt og privat med børn, unge, skole og familiepolitik, komme med et bud på en generel “livslære” ud fra sine faglige og personlige erfaringer. Nøgleordene er realisme, natur og forpligtende fællesskaber.

Karen er direktør for tænketanken Cura og partner i Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation. Se mere på cura.dk og personalisme.dk

Karen Lumholt

Vi starter med oplæg, der følges af diskussion ved bordene. Der sluttes af med fælles debat.

 

One Comment

  1. Så er det på mandag du får lejlighed til at høre om, hvad personalisme er – og hvordan Cura kæmper for at fremme personalismen og forståelsen for, at det enkelte menneskes opfattelse af og behandling af andre mennesker, der er det vigtigste af alt – for at vi skal få et bedre og mere bærdygtigt samfund. – Er det ikke det, vi alle ønsker?

    Cura er vældig aktiv for tiden med den anden bogudgivelse inden for 2 måneder – på onsdag den 29. april på Vartov i København.

    Kom og hør 2 af de ledende personer fra Cura på Café Knud på mandag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *