2010-09-07: Virksomhederne, globaliseringen og det sociale ansvar

Tir. 7. sep. 2010, 18.30-21.00
Sted: Tranquebar Rejseboghandel, Borgergade 14
Har danske virksomheder et ansvar for mennesker i resten af verden? Niels Erik Lundvig fortæller om, hvad dansk erhvervsliv har gang i.

Håndværksrådet har 20.000 medlemsvirksomheder, og Niels Erik Lundvig har været formand for foreningen i tre år. Desuden sidder han i en række andre bestyrelser i dansk erhvervsliv, og derfor ved han om nogen, hvad der foregår ude i de danske virksomheder. Men han har også rejst verden rundt og set, hvordan globaliseringen slider på både mennesker og miljø, der hvor vi henter vores råstoffer og den billige arbejdskraft.

Er Danmark og dansk erhvervsliv rustet til at brødføde os i det 21. århundredes globale økonomi? Hvordan er det lige med danske virksomheders etiske opførsel på udebane? Hvor stort et socialt ansvar har en dansk virksomhed og danske virksomhedsledere, når pengene skal tjenes hjem? Og hvordan kan dansk erhvervsliv bidrage til bæredygtig udvikling både i Danmark og udlandet?

Vel mødt til en spændende samtale mellem Niels Erik Lundvig og Lene Andersen tirsdag den 7. september klokken 18.30 i Rejseboghandlen Tranquebar, Borgergade 14. Entré kr. 25,-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *